A Modern Wood Pavilion Seamlessly Integrated Into California’s Joshua Tree

Trending 1 week ago

Industry of All Nations (IOAN) has unveiled The Landing House, a modern wood pavilion seamlessly integrated into nan rugged Mojave Desert landscape, adjacent California’s Joshua Tree National Park. In nan immense expanse of nan desert, wherever nan scenery is some harsh and delicate, nan location is an illustration of eco-sensitive creation that not only respects but enhances nan surrounding environment.

The Landing House originates pinch nan Gerscovich brothers – Fernando, Juan Diego, and Patricio – whose passion for sustainable creation led them to nan awe-inspiring Mojave Desert successful 2019. Struck by nan beauty of nan scenery and its earthy ray patterns, they envisioned a retreat blending into nan untouched godforsaken surroundings. After acquiring five-acres of onshore filled pinch iconic Joshua trees, earthy boulders, and countless views, nan brothers embarked connected a ngo to create a sustainable haven that respects nan delicate ecosystem.

exterior changeable of modern location pinch cardinal covered patio pinch modern chairs successful circle

Fernando Gerscovich, a Buenos Aires-born architect, emphasizes nan value of minimizing disruptions to nan earthy landscape. “The scenery is harsh, and it tin return decades for a works aliases character to retrieve if displaced from its delicate ecosystem,” he says. The creation accuracy revolves astir integration, ensuring that The Landing House becomes a comfortable retreat without imposing connected nan delicate equilibrium of nan godforsaken ecosystem.

partial exterior position of modern wood pavilion style location successful desert

partial exterior position of modern wood pavilion style location successful desert

The low-profile structure, nan usage of elemental materials for illustration concrete, cedar, and glass, and a committedness to earthy aging lend to nan unobtrusive yet captivating beingness of nan pavilion.

end exterior position of modern wood pavilion style location successful desert

Designed for privateness and tranquility, nan location is reached via a 400-year backstage roadworthy that winds done nan godforsaken terrain to a 9-foot-high horizontal wall protecting nan house. A Yucca character marks nan entrance, welcoming guests to nan picnic rental, wherever they’ll observe endless, 360-degree views.

partial exterior position of modern wood location looking into chamber pinch sliding solid doorway open

exterior changeable of extremity of modern wood location successful godforsaken pinch bicycle propped against house

exterior position of modern wood pavilion style location successful desert

exterior position of modern wood pavilion style location successful godforsaken pinch ample doors opening to covered patio

The cardinal breezeway divides nan pavilion into 2 volumes connected either side. “The section of nan volumes was conceived arsenic a measurement to benignant of punctual group of nan earthy beauty of their surroundings,” says Gerscovich. “It’s a subtle measurement of encouraging group to measurement outside, into nature, successful nan people of their movements done nan house.”

exterior position of modern location pinch covered patio pinch modern wood chairs

The covered breezeway leads to a actual level pinch a plunge excavation designed for relaxation. A 2nd building houses a solar-paneled carport, providing shadiness and renewable energy. A hand-carved occurrence pit successful a earthy boulder and a information level for yoga adhd further spots to bask nan earthy surroundings.

exterior position successful godforsaken of actual patio starring to information excavation pinch female stepping away

angled extracurricular position of elevated actual patio successful godforsaken pinch information excavation astatine end

down position looking astatine modern actual outdoor patio pinch information pool

outside changeable successful godforsaken pinch ample information actual patio pinch personification sitting successful halfway meditating

angled interior position of modern surviving abstraction pinch sitting area and eating abstraction looking retired done ample windows to desert

Two chamber suites are located connected each extremity of nan pavilion pinch nan breezeway connecting nan 2 wings. One broadside includes nan unfastened surviving room, kitchen, eating space, and abstracted workspace. The other helping houses nan 2nd bedroom, named nan Pool Suite, pinch its ain backstage access.

interior position of modern surviving abstraction pinch sitting area and eating abstraction looking retired done ample windows to desert

interior position of modern minimalist kitchen

The interior is designed pinch cedar wall paneling, polished actual floors, and achromatic oak furnishings resulting successful a modern yet cozy space. Sliding solid doors unfastened nan surviving abstraction up to nan outdoors while offering views to nan courtyard and pool.

partial position of modern minimalists chamber pinch elemental achromatic bedding and information model connected acold wall

partial position of modern chamber looking retired sliding solid doors to desert

partial position of modern chamber looking to unfastened closet

partial position of modern chamber pinch model looking to cacti outside

angled interior position of modern chamber looking retired to patio pinch pool

partial position of modern level wood sofa pinch orangish leather cushions

twilight extracurricular position of modern wood pavilion style location successful desert

If you’re looking to flight to nan godforsaken to enactment astatine The Landing House, it’s disposable for rent via Airbnb here.

Photography by Ye Rin Mok, courtesy of v2com.

Caroline Williamson is Editor-in-Chief of Design Milk. She has a BFA successful photography from SCAD and tin usually beryllium recovered searching for vintage wares, doing New York Times crossword puzzles successful pen, aliases reworking playlists connected Spotify.

More
Source Design
Design